Saatavien perintä velkojille

Onko asiakkaalla jäänyt lasku maksamatta? Oletko yrittänyt saada saatavia asiakkaaltasi omilla muistutuksillasi? Pelkäätkö asiakassuhteen kärsivän? Meiltä saatavien perintä onnistuu kokemuksella ja ammattitaidolla.

Saatavien perintä ammattilaisen toimesta

Olemme kaipaamasi apu vaikeiden saatavien perinnöissä asiakassuhteita kunnioittaen. Avullamme tehostat myyntisaatavien hallintaa ja säästät perinnästä ja maksuhuomautusten lähettämisestä aiheutuvat ylimääräiset kulut. Kun asiat hoidetaan kauttamme, asiakassuhteesi eivät vaarannu.

Ota yhteyttä »

Tulemme avuksesi perintään seuraavissa tilanteissa:

  • saatavat
  • vuokrasaatavat
  • jälkiperintä
  • riitaiset saatavat

Joskus perintäasiat menevät oikeuteen saakka

Kun asiakkaan velka on muistutuksen ja maksuvaatimuksen jälkeen edelleen hoitamatta, voimme viedä asian oikeuden käsiteltäväksi ja periä velan ulosoton kautta. Jos velkomasi asiakas haluaa kaikesta huolimatta riitauttaa velka-asian, olemme tukenasi. Edustamme yritystäsi ja käsittelemme asian vuosien kokemuksella riita-asioista. Emme ole vain perintätoimista, vaan kauttamme saat lakiasioissakin apua.

Perinnät käräjäoikeuden kautta

Autamme sinua myös perintätoimeksiannoissa, joissa saatava tulee hakea ulosottoon käräjäoikeuden ratkaisun kautta. Luvallasi aloitamme oikeudellisen perinnän, ja siirrämme laskun eteenpäin. Hoidamme perinnän edelleen käräjäoikeuden ratkaisun jälkeen.

Anna meidän varmistaa toimiva saatavien perintä ja asiakassuhteiden jatkuminen myös perinnän jälkeen. Jos et saa kotiutettua saataviasi, kysy meiltä apua perintäasioissa. Onneksi on olemassa perintätoimistoja, jotka avustavat saatavien kanssa näin monipuolisesti.

Meille voit lähettää maksamattoman laskun, ja huolehdimme perinnän loppuun viemisestä veloittaen perintäkulut asiakkaalta.

Hoidamme perinnän maksamattomista vuokrista. Häätö maksamattomien vuokrien vuoksi kannattaa laittaa vireille niin pian kuin mahdollista. Tällä tavalla minimoit mahdolliset tappiot maksamattomista vuokrista. Hoidamme kaipaamasi häätöasiat kiinteistössäsi tehokkaasti.

Teemme konkurssipesälle avoimesta saldosta ilmoitukset ja valvomme saatavan asiakkaan puolesta. Mikäli konkurssiasia vaatii muita toimenpiteitä, avustamme asiakkaita sopimuksen mukaan kaikissa ongelmakysymyksissä. Tarjoamme apua konkurssien valvontaan vuosien kokemuksella.

Meillä on osaamista tehokkaan jälkiperinnän toteuttamista useiden vuosienkin vanhojen saatavien ollessa kyseessä.

Tarjoamme apuamme asianajotoimiston otteella, mikäli saatavissa ja laskutuksessa on riitoja tai epäselvyyksiä.

Kun etsit kokenutta ja pitkäjänteistä kumppania yrityksesi perintätoimeksiantoihin, on Perintäravaska oikea ratkaisu. Meillä on vuosien kokemus perintäpalveluista Oulussa ja muualla Suomessa. Voit helposti lähettää perittävän laskun meille nettilomakkeen kautta tai sähköpostilla. Jos saatavien perintä ei tuota tulosta, emme myöskään veloita palveluistamme.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme.