Laskun perintä yritykseltä

Laskun perintä yritykseltä ei aina ole mukavaa, mutta me teemme siitä niin helppoa ja miellyttävää kuin mahdollista.

Noudatamme toiminnassamme aina hyvää perintätapaa ja toimimme kaikissa perinnän vaiheissa asiakkaidemme asiakassuhteita kunnioittaen. Olemme saaneet lähestymistavastamme paljon positiivista palautetta niin asiakkailtamme kuin velallisilta yrityksiltäkin.

Laskun perintä yritykseltä sujuvasti

Yhteistyö kanssamme on helppoa ja joustavaa. Mikäli asiakkaasi ei ole maksanut laskua ja olet jo laittanut hänelle yhden maksumuistutuksen, voit siirtää laskun meille perittäväksi.

Perintäpalvelu etenee vaiheittain:

  1. Lähetämme heti laskun saatuamme asiakkaalle perintäkirjeen kahden viikon maksuajalla.
  2. Mikäli emme saa maksua eräpäivään mennessä kontaktoimme velallisen puhelimitse.
  3. Selvitämme velallisen tilanteen ja laadimme tarvittaessa maksusuunnitelman.
  4. Mikäli saatavaa ei saada perittyä vapaaehtoisen perinnän kautta, sovimme asiakkaamme kanssa siitä, siirretäänkö saatava oikeudelliseen perintään ja ulosottoon.

Pyrimme aina asiakassuhdetta kunnioittavaan työtapaan, jossa etsitään neuvottelun keinoin sopivia ratkaisumalleja. Meillä perintätyötä tekevät oikeat ihmiset ja sekä meidän asiakkaamme että velallinen saa meiltä henkilökohtaista palvelua.

Luvanvaraista toimintaa – Laskun perintä yritykseltä

Meidän lupamme toimia perintäalalla perustuu Suomen Asianajajaliiton jäsenyyteen. Muissa tapauksissa laki perintätoiminnan luvanvaraisuudesta määrittelee toimiluvan saamisen edellytykset ja Aluehallintovirasto myöntää luvat.

Noudatamme hyvää perintätapaa

Toimintamme perustuu lakiin saatavien perinnästä, mutta sen lisäksi olemme sitoutuneet noudattamaan myös hyvä perintätapaa, joka kuluttajien osalta on määritelty kuluttaja-asiamiehen linjauksessa (2/2014). Lisäksi seuraamme aktiivisesti mm. Suomen yrittäjät ry:n kannanottoja sekä pyrimme toimimaan kaikessa mahdollisimman vastuullisesti ja aina asiakkaan arvoa kunnioittaen.

Perintä on maksutonta ja saatavat tilitetään heti

Kulut veloitetaan suoraan velalliselta yritykseltä perinnän yhteydessä, joten perintä on asiakkaallemme maksutonta. Pääoma maksetaan tilillesi heti, kun olemme vastaanottaneet suorituksen velalliselta.

Lähetä laskusi meille – Laskun perintä yritykseltä

Lähetä laskusi meille sähköpostitse tai käyttämällä oheista lomaketta »