Perintäpalvelu

Maksuton ja tehokas perintäpalvelu yrityksellesi.

Perintäpalvelumme on täysin maksuton asiakkaillemme, perimme perintäkulut suoraan velalliselta. Jos asia riitautuu, tarjoamme mahdollisuuden saattaa asian käräjäoikeuden ratkaistavaksi. Hoidamme perinnän edelleen käräjäoikeuden ratkaisun jälkeen.

Vaikka yleensä laskut maksetaan ajallaan tai ainakin viimeistään ensimmäisen muistutuksen saapuessa, tulee kuitenkin eteen tilanteita, joissa perintätoimiston palveluita kaivataan. Syitä perinnälle on moninaisia, ja perintätoimiston avun pyytäminen on aina hyvä asia.

Perintätoimistossamme yhdistyy laaja perintäkokemus sekä vahva lakiosaaminen. Yrityksemme on perheyritys, joka tarjoaa henkilökohtaista palveluneuvontaa perintäasioissa. Asiakkaamme ovat niin yksityisyrittäjiä kuin isompiakin yrityksiä.

Lue lisää saatavien perinnästä »

Kauttamme onnistuu myös laskun perintä yritykseltä »

Miten Perintä Ravaska voi auttaa Sinua?

Kun etsit kokenutta ja pitkäjänteistä kumppania yrityksesi perintätoimeksiantoihin, on Perintä Ravaska oikea ratkaisu. Meillä on vuosien kokemus perintäpalveluista Oulussa ja muualla Suomessa. Anna meidän varmistaa toimiva laskutus ja asiakassuhteiden jatkuminen myös perinnän jälkeen. Näin vapautat omaan käyttöösi enemmän aikaa – perusliiketoiminnan harjoittamiseen ja asiakashankintaan.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää perintäpalveluistamme.

Lähetä lasku

Ohje

  1. Lähetä perittävä lasku viereisellä lomakkeella. Laadimme maksuvaatimuksen ja toimitamme sen velalliselle välittömästi.

  2. Velallinen maksaa velan pääoman ja perintäkulut Asianajotoimisto Mikko Ravaska Oy:n asiakasvarojen tilille
  3. Suorituksen tultua asiakasvarojen tilille, tililtä välitetään pääoma välittömästi asiakkaalle ja perintäkulut suoritetaan Asianajotoimisto Mikko Ravaska Oy:n tilille
  4. Mikäli velallinen toivoo maksujärjestelyä tai jättää velan maksamatta, olemme aina yhteydessä asiakkaaseen ennen maksujärjestelyä tai käräjäoikeuden haastehakemusta. Kummassakin tapauksessa seuraamme prosessin toteutumista.